Marketing za izbore

S obzirom da se nalazimo u izbornoj godini pripremili smo niz paketa kako bismo olakšali oglašavanje političkih kampanja. Zadnjih nekoliko izbora (predsjednički i parlamentarni) tehnologija, točnije internet kao medij je pokazao skoro po najveću ulogu u oglašavanja političkih kampanja. Oni koji nisu bili dovoljno i kvalitetno aktivni na internetu, nisu ostvarili svoja očekivanja.

Tvrtka Primijenjena računala iz Zaboka danas Vam omogućuje cjelokupni paket digitalnog oglašavanja što zasigurno dovodi veću zainteresiranost, pa čak i promjene odluke samih birača, a ciljanje publike je nevjerojatno precizno što omogućava najbolju efikasnost kampanje odnosno omjer uloženog i dobivenog.

Za Vas možemo izraditi:

1. Web stranicu sa atraktivnim izgledom, programom, fotografijama, raznim tekstovima kontakt i razno raznim interaktivnim rubrikama te po želi i sudjelovanje građana i birača svojim komentarima. Uz izradu weba na poklon vam darujemo web hosting u vrijednosti od 150kn i domenu (www.ime-vaše-kampanje.com.org, .net, .eu, ...)

2. Email adrese možete i sami izraditi ili to možemo napraviti mi za vas. Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

3. Profesionalni dizajn letaka, brošura, plakata, logotipova, majica... prilagođene vašoj kampanji.

4. Tisak letaka, brošura, majica, plakata...

5. Facebook oglašavanje - oglasi koji vode na vašu službenu web stranicu sa svim informacijama. Najprecizinije ciljanje publike po dobu, spolu, mjestu prebivališta navedenom u profilu (makar bilo i skriveno od javnosti). Broj ciljane publike (surfera) može biti čak i manji 800 ljudi što ne znači da je kampanja loša, nego da se ciljaju samo odabrani ljudi, nitko drugi neće dobiti oglas osim njih čime se postiže maksimalna efikasnost kampanje a cijena oglašavanja nevjerojatno niska. Trošak kampanje ovisi o zainteresiranosti potencijalnih birača za Vaš oglas. Vi plaćate tek kad surfer klikne na oglas i stigne na Vašu stranicu. Sami određujete budžet koliko želite potrošiti a mi Vas savjetujemo s obzirom na procjenu registriranih Facebook korisnika za određeno područje. Naravno umjesto na Vašu službenu web stranicu, odredište oglasa može biti i vaša službena Facebook stranica. Za više informacija o tome nas upitajte.

6. Google oglašavanje - prvo mjesto na Google tražilici. Objava oglasa na svim domaćim portalima na prostoru vaše ciljane publike, pogotovo ako su u članku na portalu ključne riječi za pojavljivanje vašeg oglasa. Npr. U internet članku o Vašem konkurentu može se pojaviti upravo Vaš oglas. Ostalo funkcionira isto kao i Facebook oglašavanje, samo ne uz toliko precizno ciljanje publike.

Kako bi se postigla što veća produktivnost internet oglasa, naš stručni tim oglase motri te mijenja cijenu klika ovisno o konkurenciji. Facebook i Google će prikazivati oglase onih koji ponude najveću cijenu klika. Ukoliko je veća navala (ovisno o dobu dana i ciljano područje) cijene će se mijenjati. Kako se to tržište oglasa mijenja tako ćemo i mi za vas izboriti najnižu moguću cijenu klika.

Ukoliko je veća navala (ovisno o dobu dana i ciljano područje) cijene će se mijenjati. Kako se to tržište oglasa mijenja tako ćemo i mi za vas izboriti najnižu moguću cijenu klika.

Očekujemo Vaš upit na ovoj adresi: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Web paketicijena (bez PDVa)
Mini osnovni dizajn+kontakt 675,00kn
Small osnovni dizajn+foto(10)+kontakt 875,00kn
Small+ osnovni dizajn+foto(10)+kontakt 1075,00kn
Medium PRO dizajn + fotogalerija + 5 podstranica 1599,00kn
Web+ PRO dizajn + fotogalerija + vijesti (+komentari po želji).... 1999,00kn
Pro web Sve po želji na upit
 Dodaci 
  Samostalno upravljanje foto galerijom 200,00kn
E-mail Izrada 5 email računa 60,00kn
računi Izrada 20 email računa 150,00kn
  Izrada 30 email računa 200,00kn
  Izrada 50 email računa 250,00kn
  Interaktivna knjiga gostiju 300,00kn
  Ostalo na upit
 Letak-dizajn i priprema 
  Jednostrani vrhunski dizajn letka A4 il A5 350,00kn
  Obostrani vrhunski dizajn letka A4 il A5 450,00kn
  Popust i do 60% ukoliko se radi više različitih letaka i plakata  
  Svi izvršeni radovi dostavljaju se kao za profesionalni tisak  
 Tisak letaka 
  A5 color tisak obostrani 3.000 komada 1150,00kn
  A5 color tisak obostrani 5.000 komada 1400,00kn
  Deplijan color obostrani (A4 prelomljen na 3 djela - 6 strana) 2.000 kom 1360,00kn
  Za cijene svih ostalih veličina i količina upitajte nas  
 Internet marketing 
  Postavljanje kampanje i Facebook/Google autorizacija do 4 različitih oglasa 250,00kn
  Mogućnost najboljeg ciljanja publike (dob, spol, mjesto življenja)  
  Budžet kampanje sami određujete (npr 500kn)  
  Cijena održavanja kampanje ovisi budžetu i veličine ciljane publike  
  Održavanje nije obavezno te može biti fiksno ili automatsko od strane Facebooka ili Googlea  
 

Lokacija

Primijenjena računala d.o.o.
Matije Gupca 106, Zabok

Radno vrijeme:
Pon-pet: 09:00 - 16:00

Tel: 049/500-822
Fax: 049/500-820

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

                     Runtastic

            Google karta